Vi er dit kreative fotobureau. Vi vil dig. Din virksomhed. Dit image.

Billeder fortæller mere end ord. Med KALAFOTO i ryggen, skaber vi billeder der sætter din virksomhed på landkortet – kampagner der bevæger, lookbooks der sælger, packs der spiller, retouche i top kvalitet.

KALA teamet står klar, altid top professionelle, klar til at sprede god energi & skyder fotos i særklasse!

Vi vil gå langt for at nå alle deadlines, sikre det rigtige udtryk og løber altid den ekstra meter, når det bliver nødvendigt. Vores samarbejdspartnere kommer i første række.

Med KALAFOTO bureau i ryggen, står din visuelle identitet stærkere og vi er altid klar på, at skubbe grænsen, udfordre kreativiteten, for at få det rigtige skud i kassen.

Tydelig kommunikation,  mange års erfaring i branchen, høj energi og med Ja-hatten i hånden er vi klar til, at blive din nye samarbejdspartner.

KALAFOTO har hjemsted i Horsens midtby. Vi har fotostudie bag tremmerne på FÆNGSLET. Helt unikke rammer, et kreativt miljø og med en masse muligheder.

Vi bevæger os også rundt i landet og kan også klare opgaver/skydninger ude af huset. Kom forbi os i FÆNGSLET i Horsens, vi giver gerne en rundtur og en kop kaffe!

KAMPAGNE FOTOS

Kampagne billeder der gør en forskel. Vi skyder din næste kampagne og i tæt samarbejde med dig, sikre vi at ramme målgruppen, din virksomheds identitet og et professionelt & stil rent look.

Vi kan hjælpe med det hele, helt fra booking af modeller, look, styling, MU, location etc. eller du kan booke os til udelukkende at fotografere. Vi skyder alt fra sko, acces., tøj, bolde til bøger, kontorartikler & planter.

PACK SHOTS

Vi kan udføre stort set alt inden for packshots, vi er vant til at håndtere store mængder, mange deadline og levere altid i højeste kvalitet. Packs på mannequin, gine, bøjle, flat skud... you name it. Vi leverer i alle formater, vi damper alt inden skydning, har ekstra fokus på detaljerne og fritlægger til ug.

Som udgangspunkt skyder vi alt i vores studie i Horsens, det er dog også muligt at booke vores dygtige fotografer ud i din virksomhed og skyde det hele in-house.
Vi er konkurrence dygtige på kvalitet og pris - også er vi lyn hurtige!

LOOKBOOK & WEBSHOP

Med de rette lookbook billeder eller med model produkt fotos, tør vi godt forsikre om et bedre salg. E-com billeder i høj kvalitet gør forskellen & kan bruges i mange sammenhænge. Kataloger, mini kampagner, til messer, in-house inspiration etc.

Vi kan hjælpe med det hele, helt fra booking af modeller, look, styling, MU, location etc. eller du kan booke os til udelukkende at fotografere.

RETOUCH AFDELING

Retouch er en stor og vigtig del af det rigtige udtryk. Ikke fordi noget skal være urealistisk eller manipuleret, men fordi det samlede look gør forskellen.
Vi tilbyder stort set alle former for retouche og alt vores arbejde kommer i gennem denne afdeling, før vi aflevere billeder.

Ekstra retouche som særlige fritlægninger, store farvekoorigeringer, nye lyssætninger eller produkter der skal fjerenes fra billeder, laver vi også. Altid i høj kvalitet og med særligt uddannet retouchere.

OPLÆGNINGER & PRODUKT FOTO

Med oplægninger kan man blive kreativ og skabe øget omsætning. Man kan med få billeder, vise mange produkter. De er gode både til SoMe kanalerne, i Kataloger, trykt markedsføringsmateriale etc.

Vi kan hjælpe med det hele, helt fra udvalg af styles (styling), farver, look, location, studie, prepping af produkter etc. eller udelukkende fotograferingen.

ERHVERVSPORTRÆTTER & ARKITEKTUR

At vise sine medarbejder frem i et professionelt look, viser seriøsitet, skaber tillid og skaffer nye kunder. Et erhvervsportræt kan gøre mere end du aner og vi sikre at ramme den rigtige stemning.

Billeder af din virksomhed placering, bygninger, arbejdsmiljø etc. kan være med til at vise virksomhedens identitet og professionalisme. Både overfor kunder eller nye medarbejdere. Vi kan indfange det hele i smukke billeder.

LOCATION & EVENT FOTOS

Holder du events, oplæg, foredrag, firmaarrangementer? Har du brug for stemningsbilleder, små videoer, SoMe content fra herlighederne, så kan vi sørge for at indfange hvert et øjeblik. Vi sørger for at ramme stemningen, sætte lyset og få den rigtige vinkel, både med og uden mennesker. Materiale der kan bruges in-house ifb. opstillinger, messe opsætninger eller til at få nye kunder i biksen.

Vi kan møde op på hver en destination og lover at falde godt ind, så vi næsten går ubemærket rundt og fanger de helt unikke øjeblikke.

VIDEO & GIFF'ER

Video eller giff'er er nødvendige for at blive set i den digitale verden. Lad os i samarbejde med din virksomhed og skabe videoer der fortæller budskaber, spreder god energi og som sælger varen.

Vi kan også lave små giff videoer der er humoristiske, geniale til SoMe og som kan bruges i online kataloget/e-bogen for at skabe liv eller forklare produktets funktion. Vi kan hjælpe med det hele, helt fra booking af modeller, look, styling, MU, location etc. eller du kan booke os til udelukkende at filme.

KALAFOTO

Kontakt os og lad os tage en snak om hvad vi kan gøre for dig!

Kontakt os for priser - vi finder en løsning!